Webwinkel Voorwaarden

De Snoeperie is een specaalzaak in doopsuiker en geboortekaartjes:

1) Al onze artikels worden verzonden na betaling van uw bestelling.
  Van zodra u uw bestelling vervolledigd krijgt u van ons binnen de 24 uur een betalingsuitnodiging toegestuurd met het te betalen bedrag dat u kan betalen via overschrijving.
  Wordt de overschrijving niet uitgevoerd binnen de 20 dagen dan vervalt deze bestelling.
2) Afbeeldingen van artikels of drukwerk op uw scherm kunnen soms licht variëren met de kleuren in werkelijkheid, hoewel we ons best doen dit te minimaliseren.
   Onze drukkerijmachines worden dagelijks gecalibreerd.
   Dit kan geen aanleiding geven tot weigering van de levering.
3) Onze leveringstermijn is maximum 20 dagen, tenzij anders overeengekomen.
4) Wij zijn niet verantwoordelijk voor de aangeleverde kwalititeit van afbeeldingen die gedrukt of gebruikt moeten worden.
5) Klachten moeten binnen de 8 dagen schriftelijk aangetekend worden vermeld.
6) Voor betwistingen ivbm betaling en facturen is enkel de rechtbank van Antwerpen bevoegd.
7) Goederen die speciaal naar een klant zijn wensen gemaakt worden, kunnen niet geruild of teruggestuurd worden.
8) Graag leiden wij u ook naar het Online Dispute Resolution-platform: http://ec.europa.eu/odr.

9) Indien de consument een gebrek vaststelt (vb: De houdbaarheidsdatum is overtijd of een product is beschadigd, gaat heel snel kapot, …) dan is er sprake van toepassing van de wettelijke garantie en beschikt de consument conform de wet over een termijn van 2 maanden na vaststelling van het gebrek om dit aan De Snoeperie te melden.
  Wij raden u echter aan om hier niet te lang mee te wachten en ons te melden dat sprake is van een gebrek van zodra u dit ontdekt heeft.
  U kan ons hiervoor contacteren via info@doopsuikerdesnoeperie.be.
10) Van zodra u de bestelling ontvangen heeft, beschikt u over een termijn van 14 dagen na de levering om De Snoeperie op de hoogte te brengen van uw wens om de overeenkomst te herroepen.
    U kan de overeenkomst herroepen door ons te mailen, te bellen of gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf.
    Van zodra u ons meegedeeld heeft dat u de overeenkomst wil herroepen, beschikt u over een nieuwe termijn van 14 dagen om de goederen ook effectief naar ons terug te sturen (Dit kan naar het volgende adres: Bekijk adres op GLS etiket).
    De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
    Indien u de overeenkomst herroept, zullen wij u het aankoopbedrag en de oorspronkelijke leveringskosten terugbetalen, dit binnen de 14 dagen na ontvangst van de retourzending.


Indien u een artikel beschadigd of onvolledig zou retourneren, kan De Snoeperie een schadevergoeding eisen die overeenstemt met de waardevermindering die het artikel ondergaan heeft.
Wij vragen u dus om alle artikelen met zorg te behandelen, volgens de instructies te bewaren en enkel uit te pakken voor zover nodig om te beslissen of u het artikel wenst te houden.
Suikerbonen die niet volgens de instructies bewaard worden en hierdoor beschadigd zijn (Gebarsten, gesmolten, plakkerig, ...), kunnen niet meer doorverkocht worden en zullen aanleiding geven tot een schadevergoeding die gelijk is aan het aankoopbedrag.